δείτε όλες τις

Collections

Το Made Bride by Antonea δημιουργεί μία πρωτότυπη συλλογή κάθε χρόνο, παραμένοντας πιστό στα χαρακτηριστικά που έκαναν τις νύφες να το αγαπήσουν: την επιμονή στη λεπτομέρεια και τα handmade διακοσμητικά στοιχεία τα οποία τοποθετούνται ένα-ένα στο χέρι.

Τα σχέδια κάθε συλλογής αποπνέουν μια δροσερή αύρα και απευθύνονται σε νύφες με νεανική διάθεση.

ΣΥΛΛΟΓΗ

Charisma

Η συλλογή “Charisma” είναι εμπνευσμένη από τα καλύτερα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας. Το όραμα πίσω από τη συλλογή είναι δυνατές, ανεξάρτητες, φιλόδοξες γυναίκες που αποπνέουν ένα συναρπαστικό δέλεαρ που εμπνέει αφοσίωση στους άλλους. Γυναίκες οι οποίες κατέχουν ένα ιδιαίτερο “χάρισμα” που προκαλεί έντονα συναισθήματα στους γύρω τους με την εμφάνιση και την προσωπικότητά τους.

ΣΥΛΛΟΓΗ

Age of preppy

Let us be elegant or die…” η νέα συλλογή “Age of preppy” εμπνευσμένη από την έκφραση της Louisa May Alcott, δανείζεται γενικότερα το καθώς πρέπει ύφος της εποχής σε μια πιο up-to-date εκδοχή.

ΣΥΛΛΟΓΗ

From dawn to dusk

H νέα συλλογή “From dawn to dusk” εμπνευσμένη από τα χρώματα που αλλάζει ο ουρανός κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Νυφικά στις υπέροχες αποχρώσεις που γεμίζουν τον ουρανό μέσα σε ένα 24ωρο, από τις πρώτες λαμπερές ακτίνες του ήλιου πάνω στο γαλάζιο και ανάμεσα από τα λευκά σύννεφα, μέχρι τις ροζ, λιλά και βιολετί αποχρώσεις που διαγράφονται στον ορίζοντα το σούρουπο, μέχρι και τη δύση του ηλίου.

ΣΥΛΛΟΓΗ

Eternal awakening

Η διαχρονικότητα της παλιάς δαντέλας είναι σαν αέναο ταξίδι στο χωροχρόνο. Σε πηγαίνει σε μέρη απάτητα, γεμάτα περιπέτειες και συμβολισμούς.

Σαν σε όραμα ξυπνάς ανάμεσα σε πολύτιμα αντικείμενα, ονειρικά πλάσματα, πεταλούδες, πουλιά, μακρινούς τόπους και εναλλασσόμενα γεγονότα, που τοποθετούνται στο κέντρο του χρόνου και ο χρόνος διαρκεί μια στιγμή.