Όροι & Προϋποθέσεις

Το site Made Bride by Antonea ιδρύθηκε από τη Δήμητρα Αντωνέα στην Αθήνα και έχει έδρα στην οδό Λεωφόρος Βουλιαγμένης 13 – 11636 Αθήνα με ΑΦΜ 101818044 και τηλέφωνο 2130052111.

Πελάτης
Για να είστε πελάτης και να τοποθετήσετε μία παραγγελία στο site Made Bride by Antonea θα πρέπει να είστε ενήλικας καταναλωτής και να έχετε την πλήρη νομική ικανότητα για αγορά εμπορευμάτων ή προϊόντων. Τα στοιχεία και οι πληροφορίες που δίνεται στο Made Bride by Antonea θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένα, ακριβή και αληθή.

Τα προϊόντα
Τα προϊόντα που προσφέρονται για πώληση στο site Made Bride by Antonea είναι αυτά που περιγράφονται και εμφανίζονται στο site της Made Bride by Antonea. Υπάρχει ωστόσο η πιθανότητα να υπάρξουν κάποια λάθη εκ παραδρομής στην περιγραφή των προϊόντων και στην περίπτωση που θα παραλάβετε ένα είδος διαφορετικό από την περιγραφή του στο site μας, θα έχετε κάθε δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας και επιστροφής των χρημάτων σας.

Αλλαγές στους όρους και τις προϋποθέσεις
Το site της Made Bride by Antonea διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις ή να προσθέσει επιπλέον καθώς και να μεταβάλει τις τιμές των εμπορευμάτων, προϊόντων και υπηρεσιών.

Αιτήματα-έρευνες
Για οποιαδήποτε αίτημα σχετικά με παραγγελίες, εμπορεύματα, προϊόντα και υπηρεσίες μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς αλλά και μέσω e-mail.

Πολιτική Απορρήτου

i. Τι πληροφορίες συλλέγουμε;
Συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς όταν:

 • εγγραφείτε στο site μας
 • κάνετε μια παραγγελία
 • εγγραφείτε στο newsletter μας
 • ανταποκρίνεστε σε κάποια έρευνα
 • συμπληρώσετε μια φόρμα

Όταν  θελήσετε να κάνετε παραγγελία ή να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας, ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί να σας ζητηθεί να εισάγετε τα εξής στοιχεία: όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομική διεύθυνση ή αριθμό τηλεφώνου. Μπορείτε ωστόσο να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ανώνυμα.

ii. Που χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας;
Οποιαδήποτε πληροφορία συλλέγουμε από εσάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους παρακάτω λόγους:

 • Να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας. (Τα στοιχεία σας βοηθούν να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ατομικές σας ανάγκες).
 • Να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας. (Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας, με βάση τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από εσάς).
 • Να βελτιώσουμε την εξυπηρέτηση των πελατών. (Οι πληροφορίες σας μας βοηθούν στο να ανταποκριθούμε περισσότερο αποτελεσματικά στις απαιτήσεις σας).
 • Να βελτιώσουμε την διαδικασία της συναλλαγής. (Οι πληροφορίες σας, δημόσιες ή ιδιωτικές, για κανένα λόγο δεν θα δίνονται, ανταλλάσσονται, μεταφέρονται ή πωλούνται σε οποιαδήποτε άλλη εταιρία χωρίς τη συγκατάθεση σας και δε θα χρησιμοποιούνται για κανένα άλλο σκοπό παρά για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας ή για όποια άλλη χρήση έχουν ζητηθεί)
 • Για τη διαχείριση ενός διαγωνισμού, προώθηση ή έρευνα σχετική με την ιστοσελίδα μας.
 • Για να στέλνονται πληροφοριακά e-mails. (Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχετε για την επεξεργασία των παραγγελιών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σας στείλουμε πληροφορίες και ενημερωμένες εκδόσεις, την παραγγελία σας, τη λήψη περιστασιακών εταιρικών νέων, ενημερώσεις, σχετικές με κάποιο προϊόν ή υπηρεσία, πληροφοριών, κλπ).

iii. Πως προστατεύουμε τις πληροφορίες σας;
Εφαρμόζουμε μια ποικιλία μέτρων για να  διατηρήσουμε την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων όταν κάνετε μια παραγγελία ή είστε συνδεδεμένοι στις προσωπικές σας πληροφορίες.

iv. Πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας:
Προσφέρουμε τη χρήση ενός ασφαλούς server. Όλες οι ευαίσθητες πληροφορίες όπως τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταδίδονται μέσω τεχνολογίας Secure Socket Layer (SSL) που διαθέτει η Eurobank με την οποία συνεργαζόμαστε και στη συνέχεια (κωδικοποιημένα σε μάς), γίνεται χρήση μόνο από την τράπεζα η οποία δεσμεύεται νομικά να τηρεί την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών.

v. Πληρωμή με PayPal:
Το PayPal είναι μια Online υπηρεσία η οποία χρησιμοποιείται ευρέως για τις εμπορικές συναλλαγές στο διαδίκτυο.  Αφού πληρώσετε με πιστωτική κάρτα μέσω PayPal γίνεται και η αποστολή της παραγγελίας σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες του PayPal επισκεφθείτε τον ιστότοπο: www.paypal.com

vi. Αποκαλύπτουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες σε εξωτερικούς παράγοντες;
Δεν αποκαλύπτουμε, πουλάμε ή εμπορευόμαστε προσωπικά σας στοιχεία ή πληροφορίες. Αυτό δεν ισχύει για έμπιστα τρίτα μέρη τα οποία μας βοηθούν στο λειτουργικό κομμάτι του δικτυακού μας τόπου, στην εταιρία courier που συνεργαζόμαστε για την αποστολή των παραγγελιών και για όσους εμπλέκονται για τη δική σας εξυπηρέτηση, εφόσον τα μέρη συμφωνούν να διατηρήσουν αυτές τις πληροφορίες εμπιστευτικές. Μπορεί επίσης να δημοσιεύσουμε τις πληροφορίες σας  όταν πιστεύουμε ότι αυτό είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με τους νόμους και τη πολιτική της ιστοσελίδας μας, καθώς επίσης για την προστασία και την ασφάλεια τη δική μας και της ιδιοκτησίας μας ή άλλων δικαιωμάτων. Ωστόσο μη αναγνωρίσιμες προσωπικές πληροφορίες δεν παρέχονται σε τρίτους για διαφημιστικούς ή άλλους λόγους.

Που θα μας βρείτε

Θα μας βρείτε Λεωφόρος Βουλιαγμένης 13 – 11636 Αθήνα. Για να επισκεφτείτε τον χώρο μας, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail ώστε να κλείσουμε ραντεβού.

Τρόποι πληρωμής

Σας παρακαλούμε να μην προχωρήσετε στην εξόφληση της παραγγελίας σας εάν πρώτα δεν είστε σίγουροι για τα είδη και την ποσότητα των προϊόντων που επιθυμείτε να αποκτήσετε. Αφού σιγουρευτείτε για τα προϊόντα που επιλέξατε κατόπιν μπορείτε να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 • Μέσω χρεωστικής κάρτας/πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard, Maestro, American Express).
 • Με paypal
 • Με κατάθεση στον Τραπεζικό Λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK
  • IBAN: GR5802601840000720200327322
  • BIC / SWIFT: ERBKGRAA
  • Δικαιούχος: Δήμητρα Αντωνέα

Σε περίπτωση διατραπεζικού εμβάσματος από άλλες τράπεζες (εκτός EUROBANK),το συνολικό κόστος των τραπεζικών εξόδων επιβαρύνει τον πελάτη.

Δόσεις

 • Προκαταβολή το 80% της αξίας
 • Εξόφληση πριν την αποστολή του προϊόντος

Σχετικά με την διαδικασία αποστολής

 • Κάθε προϊόν θα αποστέλλεται στην ταχυδρομική διεύθυνση για την παράδοση,  που έχει εισαχθεί από εσάς κατά την παραγγελία.
 • Οι παραδόσεις των εμπορευμάτων πραγματοποιούνται τις εργάσιμες ημέρες από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός των εορτών και των αργιών.
 • Οι παραδόσεις των προϊόντων μπορούν να γίνουν εντός και εκτός Ελλάδος με επιβάρυνση του πελάτη.

Σχετικά με το δικαίωμα επιστροφής

Σας ενημερώνουμε ότι έχετε προθεσμία 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων με την προϋπόθεση ότι αυτά βρίσκονται σε άριστη κατάσταση με την αρχική τους συσκευασία.

Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο αγοράς.
Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρύνεστε μόνο τα έξοδα αποστολής εκτός και αν οι λόγοι της επιστροφής είναι υπαιτιότητα της εταιρίας μας οπότε αναλαμβάνουμε εμείς τα έξοδα του courier.

ακολουθήστε μας στο

Instagram

Επισκεφτείτε το Instagram @madebride και συνδεθείτε με ό,τι πιο νέο μας αφορά: συνεργασίες, αγαπημένες εικόνες και ό,τι νεότερο συμβαίνει!
Καλάθι Αγορών