δείτε όλες τις

Collections

Το Made Bride by Antonea δημιουργεί μία πρωτότυπη συλλογή κάθε χρόνο, παραμένοντας πιστό στα χαρακτηριστικά που έκαναν τις νύφες να το αγαπήσουν: την επιμονή στη λεπτομέρεια και τα handmade διακοσμητικά στοιχεία τα οποία τοποθετούνται ένα-ένα στο χέρι.

Τα σχέδια κάθε συλλογής αποπνέουν μια δροσερή αύρα και απευθύνονται σε νύφες με νεανική διάθεση.

ΣΥΛΛΟΓΗ

Imaginary Yarn

Αν σου έλεγα για έναν τόπο αγάπης, μαγείας και εκθαμβωτικής ομορφιάς, δεν θα με ακολουθούσες και θα ερχόσουν;

Από τότε που ήμασταν μικρά κορίτσια γαλουχηθήκαμε με αυτού του είδους τα παραμύθια και κάθε ιστορία ξεκινούσε με ένα κομμάτι νήμα τυλιγμένο γύρω από το αδράχτι. Με ένα γύρισμα το νήμα απελευθερωνόταν, ανοίγοντας την πόρτα στον φανταστικό κόσμο που ξετυλίγονταν μπροστά στα μάτια μας.

ΣΥΛΛΟΓΗ

Rebirth

Born in the cradle of a transitional period for “Made Bride by Antonea”, the “Rebirth” collection marks a new milestone for the brand.

The new designs with the plurality of materials and the variety of colors reflect the new, the evolution and the transformation by visualizing the exact moment when the chrysalis emerges from its cocoon and evolves into a colorful butterfly.

ΣΥΛΛΟΓΗ

Charisma

Η συλλογή “Charisma” είναι εμπνευσμένη από τα καλύτερα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας. Το όραμα πίσω από τη συλλογή είναι δυνατές, ανεξάρτητες, φιλόδοξες γυναίκες που αποπνέουν ένα συναρπαστικό δέλεαρ που εμπνέει αφοσίωση στους άλλους. Γυναίκες οι οποίες κατέχουν ένα ιδιαίτερο “χάρισμα” που προκαλεί έντονα συναισθήματα στους γύρω τους με την εμφάνιση και την προσωπικότητά τους.

ΣΥΛΛΟΓΗ

Age of preppy

Let us be elegant or die…” η νέα συλλογή “Age of preppy” εμπνευσμένη από την έκφραση της Louisa May Alcott, δανείζεται γενικότερα το καθώς πρέπει ύφος της εποχής σε μια πιο up-to-date εκδοχή.

ΣΥΛΛΟΓΗ

From dawn to dusk

H νέα συλλογή “From dawn to dusk” εμπνευσμένη από τα χρώματα που αλλάζει ο ουρανός κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Νυφικά στις υπέροχες αποχρώσεις που γεμίζουν τον ουρανό μέσα σε ένα 24ωρο, από τις πρώτες λαμπερές ακτίνες του ήλιου πάνω στο γαλάζιο και ανάμεσα από τα λευκά σύννεφα, μέχρι τις ροζ, λιλά και βιολετί αποχρώσεις που διαγράφονται στον ορίζοντα το σούρουπο, μέχρι και τη δύση του ηλίου.